i-rose
   
  domov
  SLO | SR
 
Untitled DocumentAUSTROCHEM, d. o. o., je podjetje, ki je s prodajo čistilnih koncentratov na slovenskem trgu prisotno od leta 1992. Podjetje ima enega lastnika in ustanovitelja. To je g. Bruno Tarmann iz Avstrije, ki je ustanovil še nekaj podobnih podjetij v drugih evropskih državah.

Slovensko podjetje AUSTROCHEM, d. o. o., Ljubljana je dobavitelj za podjetja na različnih področjih industrije, od težke kovinske industrije, prehrambene ali živilske industrije do transportnih podjetij ipd. Čistilni koncentrati, ki jih podjetje prodaja, so izredno učinkoviti in primerni za uporabo v klavnicah, mlekarnah, pekarnah, pivovarnah, raznih polnilnicah, vinskih kleteh, v gostinstvu in hotelirstvu, raznih zdraviliščih, toplicah ipd. Namenjeni so za čiščenje proizvodnih prostorov in naprav (proizvodnih linij in mehanizacije), pa tudi za uporabo med samim proizvodnim procesom (npr. za razmaščevanje trdovratnih maščobnih oblog ali oljnih plasti).

Stalen nadzor kakovosti omogoča dolgoletno ohranjanje najvišjih kakovostnih standardov. Vsi proizvodi so usklajeni s smernicami EU in izdelani po najvišjih tehničnih standardih.

Podjetje Austrochem, d. o. o., Ljubljana se ukvarja predvsem z veleprodajo pod blagovno znamko TARCO, v zadnjem času pa je zapolnilo tudi tržno nišo na področju maloprodaje z novo skupino izdelkov MULTICLEAN.
Copyright 2005 AUSTROCHEM, d.o.o.Izvedba: i-Rose, d.o.o.